Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grid

Grid viser endelig gameplay

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Flere av oss ante vel at Grid nok ikke ville lanseres i september som planlagt før Codemasters annonserte utsettelsen til oktober siden de hadde vært meget sparsomme med gameplayklipp. Nå som utsettelsen er klar har tiden dog også kommet for å se spillet i aksjon.

I dagens trailer får vi se en rekke forskjellige biler kjempe om plassene i både Havana, San Francisco, Brands Hatch Circuit og Zhejiang Circuit mens det filmatiske kameraet viser hvor detaljert både omgivelsene og bilene er.

HQ
Grid

Relaterte tekster

2
GridScore

Grid

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har tatt seg en tur ut på asfaltveier i touring-biler i Codemasters siste utgivelse.

0
Grid viser endelig gameplay

Grid viser endelig gameplay

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Flere av oss ante vel at Grid nok ikke ville lanseres i september som planlagt før Codemasters annonserte utsettelsen til oktober siden de hadde vært meget sparsomme med...

1
Grid utsettes til oktober

Grid utsettes til oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Codemasters avduket et nytt Grid for PC, PlayStation 4 og Xbox One i mai var planen at spillet ville lanseres den 13. september. Det er ikke tilfellet lenger....Loading next content