Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
GRIS

Gris får Undone-oppdatering som legger til ubrukt musikk og design

300 000 mennesker har prøvd det fargerike eventyrspillet så langt, og spillet har nå en rabatt på 15% for de som enda ikke har sjekket det ut.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nomada Studios og Devolver Digital imponerte spillindustrien med indiespillet sitt Gris som lanserte på tampen av 2018. De leverte et nydelig eventyr fylt med farger og stil, og her kan du lese anmeldelsen vår.

Om du ikke har fått nok av spillet er dette gode nyheter til deg. Gris' Twitter-konto har avslørt en gratis oppdatering kalt Gris Undone som inkluderer ubrukt musikk og design som du kan se fra menyen. Vi får også vite at 300 000 har spilt spillet så langt, og spillet har 15% rabatt i en begrenset periode.

Har du spilt Gris enda?

HQ
HQ
GRIS

Relaterte tekster

5
GRISScore

GRIS

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Suzanne har latt seg sjarmere av det spanske indiespillet GRIS, og funnet svaret på det vedvarende spørsmålet: Kan spill være kunst?Loading next content