Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 6

GT Academy returnerer i 2015

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony har nettopp annonsert den syvende sesongen av GT Academy, altså konkurransen som tar sikte på å transformere talentfulle Gran Turismo 6-fans om til ekte racersjåfører.

Den første fasen av konkurransen begynner i dag på Playstation 3, ettersom serien tar ikke steget over til PS4 før Gran Turismo 7 ankommer. Deretter vil ting gå slag i slag frem mot en forrykende direktesendt arrangement på Yas Marina-banen i Abu Dhabi senere i år, der de beste spillerne møtes for å konkurrere i ekte racerbiler levert av Nissan. Vinneren av dette løpet får så sjansen til å prøve seg som en ekte racersjåfør.

For å kunne delta foreligger det imidlertid noen begrensninger som er nokså kjedelige for oss i Norge. Vårt vakre land er nemlig ikke på listen over godkjente deltagerland. I tillegg til at man må være over 18 år kreves det nemlig at deltagerne kommer fra et av følgende land: Frankrike, Italia, Tyskland, Storbritannia, Spania, Portugal, Nederland, Belgia, Luxemburg, Polen, Ungarn eller Tsjekkia.

Hvis du tilfeldigvis har et stadborgerskap fra et av disse landene, eller bare har lyst til å følge GT Academy som tilskuer, finner du mer informasjon om konkurransen på Gran Turismo.com.

Gran Turismo 6

Relaterte tekster

Gran Turismo 6Score

Gran Turismo 6

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt

Polyphony Digital er klare med den sjette delen i Gran Turismo-serien, og vi har sjekket om de lykkes med å få den tilbake på rett spor...

1
Editoren til Gran Turismo 6 endelig ute

Editoren til Gran Turismo 6 endelig ute

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Her er gode nyheter til deg som fortsatt spiller Gran Turismo 6 og gjerne skulle ha testet den bane-editoren utviklerne har lovet. Tillegget er nå ute, og den Gran...

0
GT Academy returnerer i 2015

GT Academy returnerer i 2015

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Sony har nettopp annonsert den syvende sesongen av GT Academy, altså konkurransen som tar sikte på å transformere talentfulle Gran Turismo 6-fans om til ekte...Loading next content