Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
The Division

Guide: Slik får du toppkarakterer i The Division

Har du problemer med noen av fiendetypene og kombinasjonene i The Division? Da kan kanskje noen av våre karakterbyggingsråd hjelpe deg...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det finnes utallige måter å spille The Division på, og vi skal slett ikke diktere opplevelsen din. Når det er sagt har vi noen tips å komme med, så la oss bare hoppe rett ut i det.

Ensom ulv
Hvis vi ikke har hjelp fra kompanjonger til å avlede fienden bruker vi å stole på Turret-skillen vår som erstattning. Befinner du deg i et stort og åpent område anbefaler vi deg dessuten å velge Active Sensor-modden. Slik får du lettere kontroll over eventuelle snikskyttere og flankere. I mindre områder velger vi derimot Dragonbreath-modden, ettersom flammene kan gjøre ekstremt mye skade på kloss hold. Om man i tillegg slenger på Wildfire-talentet vil flammene raskt spre seg til andre fiender i nærheten, og gjøre stor skade uten at du trenger å avfyre et eneste skudd. Alternativt kan du bruke Zapper-modden med Fear Tactics for lettere få fiender ut av dekning.

HQ

Liker du å utforske områder med fiender som har høyere level enn deg? Da bør du virkelig ha fått fingrene i Support Station med Life Support-modden. Da vil du ikke bare kunne lege deg selv etter de meget skadelige skuddene fra fiender, men også gjenopplive deg selv om det verste skulle skje. På lavere nivåer vil også Sticky Bomb med BFB hjelpe veldig med å drepe fiender så raskt og effektivt som mulig.

Dette er en annonse:

Survivor Link er nok det beste valget hva signature skills angår når man er alene. Å tåle mer skade samtidig som man beveger seg raskere kommer godt med om man er i trøbbel, og må forflytte seg hurtig mens kulene hagler.

Når det kommer til talenter har du mange valg, men vi foretrekker Evasive Action (for ekstra beskyttelse når vi går fra dekning til dekning), Critical Save(for å kunne utnytte medkitene til fulle), Wildfire (den flammespredende turreten vi var innom nå nettopp) og Steady Hands (for å fokusere skuddsalvene dine).

For å utnytte disse egenskapene til fulle anbefaler vi deg å velge utstyr som øker Firearms og Electronics. Firearms gjør det lettere å gjøre skikkelig skade med hvert skudd, samtidig som Electronics forbedrer turret-en din.

The Division
Forbli i dekning, og drep dem som er dumme nok til å stikke frem hodet sitt.
Dette er en annonse:

En del av flokken
I de fleste rollespill lønner det seg å ha ulike roller i en gruppe, og The Division er intet unntak. Som medic bør helt klart Support Station med Life Support mod være i sortimentet ditt. Da vil du kunne lege deg selv og kompanjongene dine, og gjenopplive dem om noe skulle gå galt. Pakken kan også kastes bort til partnere som er langt unna, men da råder vi deg til å si fra først slik at den ikke går til spille når vedkommende løper femti meter nedover gata.

For å gjøre en enda bedre jobb som medic foreslår vi å sette skill nummer to til First Aid med Overdose-modden. Hvis denne kombinasjonen brukes riktig vil kompanjongene dine sjelden se helsemålerne sine komme under et farlig nivå, og er de fornuftige vil de takke deg for det. Når det gjelder Signature Skill for en medic er den nokså åpenbar: Recovery Link - leging og gjenoppliving for store og små!

HQ

Det samme gjelder talentene dine. Battle Buddy gjør det lettere å gjenopplive andre uten å bli gjort om til en sveitserost. Combat Medic lar deg lege andre når du bruker et medkit selv. Om du er god til å bruke dekning mens du prøver å nå fram til venner i nød, råder vi deg til å også bruke Evasive Action. Topp det hele med å bruke Strike Back, slik at du kan være behjelpelig oftere.

Electronics og Stamina er det viktigste som medic. Førstnevte øker området du kan lege på, samtidig som effekten bedres. Stamina gjør sjansen for å overleve når du stikker frem hodet for å redde folk større.

Valg av våpen avhenger i stor grad av styrkene dine. Er du god til å motbalansere rekyl kan en SMG være et godt alternativ. Da kan du enkelt stikke opp hodet i ny og ned for å gjøre skikkelig skade mot folk som kommer litt for nærme mens du leger noen. Det samme gjelder hagler. Er du mer glad i å bare titte opp i et lite millisekund eller holde deg i bakgrunnen ville vi heller gått for en kraftig marksman-rifle.

The Division
Ikke la vennene dine dø.

En annen måte å forhindre at vennene dine blir skutt på er å leke Rambo, eller "tank" som det så fint kalles. I motsetning til herr Stallone er det en viss sjanse for at du blir fylt med kuler om du bare går rett på fienden, så vi liker å bruke Ballistic Shield. Ulempen med dette er at du begrenses til sidevåpenet ditt og i utgangspunktet ikke vil gjøre så mye skade på fiendene, men dette kan heldigvis fikses til en viss grad ved å modifisere skjoldet med Assault Shield.

Den andre skill-en din avhenger av spillestil. Om du helst liker å holde deg i det samme områder anbefaler vi Seeker Mine med Gas Charge-modifiseringen. På denne måten vil du og de andre kunne gjemme dere trygt bak dekning frem til minen eksploderer og fiendene stikker hodene sine hostende opp fra sin dekning. Turret med enten Dragonbreath eller Active Sensor er også et godt alternativ, siden det vil avlede noe av fiendens oppmerksomhet mens du fyller dem med bly.

Er du av den mer bevegelige typen bør kanskje Kinetic Breaker-modifiseringen velges i stedet. Da gjøres noe av skaden skjoldet tar om til helse, noe som kommer godt med når du er omringet av fiender.

HQ

Survivor Link er nesten det eneste alternativet hva signature skill angår som tank. Å tåle ekstra mye skade og bevege seg raskere er kjekt i enhver situasjon hvor det er du som får mest oppmerksomhet fra fiendene. Strike Back-talentet hjelper også på ved at det lar deg bruke skills-ene dine oftere etter å ha tatt skade. On the Move er nyttig å ha når du har drept en fiende, mens Critical Save er en livredder i situasjoner hvor du har bitt over for mye.

Stamina bør være på maks som tank. Du vil trenge hvert minste lille helsepoeng, men Electronics bør også være på plass for å forbedre effekten av skjoldet ditt.

Hvilke filmhelter og våpen tenker du på når vi sier tank? Rambo, Terminator eller Chuck Norries som bærer på LMG-er eller hagler er nok på listen. Når fiendene er nærme nok, og skjoldet ditt er senket, vil disse helt klart gjøre massiv skade på de stakkarene som står i veien din.

The Division
Du vet du har gjort en dårlig jobb som tank når skjoldet ditt er skinnende rent.

Lyst til å hjelpe vennene dine, men ikke være i kampens hete? Da er kanskje snikskytterrollen noe for deg. Ved å bruke Smart Cover med Trapper-modifiseringen vil du ikke bare redusere innkommende skade fra fiender i dekning, men også gjøre ekstra skade mot dem. Perfekt for andre plagsomme snikskyttere.

Om dere befinner dere i et stort og åpent område ville vi valgt Pulse med Recon Pack for å holde styr på eventuelle luringer, enten de sniker seg innpå deg eller titter frem fra dekning langt borte. I områder hvor snikende fiender er et mindre problem kommer Tactical Scanner-modifiseringen bedre til nytte. Den ekstra skaden gjør hvert skudd til et mareritt for fienden. Kombinert med signature skill-en Tactical Link blir du raskt en råtass som kan utslette en helt hær alene.

Om du i tillegg bruker One is None trenger du ikke å stadig løpe etter ammo heller. Tech Support holder Smart Cover og Pulse oppe og går, mens Fear Tactics, Shrapnel og/eller Wildfire vil spre skaden du gjør over til andre som er nærme det opprinnelige offeret ditt.

Man trenger ikke å være den skarpeste kniven i skuffen for å forstå hvilket type våpen man bør velge med denne klassen. Den beste marksman rifle man kan få fingrene i.

Hva nøkkelegenskaper angår er det et populært uttrykk som kommer til minne: "POWER!" Firearms til det uendelige er tingen. Om lagkammeratene dine gjør jobben sin vil du uansett ikke trenge Stamina. Kanskje er det dog greit med noen ørsmå poeng i Electronics for å få god nytte av Smart Cover og Pulse.

The Division
Bye bye!

Dette er noen av våre taktikker i The Division, men vi har sett flere andre spilletyper også. Hva er dine favoritter? Del dem gjerne i kommentarfeltet under så vi får prøve dem også.

Relaterte tekster

0
The Division - UndergroundScore

The Division - Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan bli kaldt i New York om vinteren, og derfor har kjeltringene i The Division trukket nedover. Likevel holder de på med akkurat det samme der nede som på gateplan...

1
The Division: UndergroundScore

The Division: Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Vi har kanskje ryddet opp i New Yorks gater, men trusselen har kun flyttet seg noen meter nedover. Bli med ned i mørket i den første utvidelsen til Ubisofts onlinespill...

0
Spill The Division gratis i helgen

Spill The Division gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har virkelig vært ivrige på å la folk prøve The Division gratis noen helger etter lansering, noe vi virkelig ikke klager på. Vi synes nemlig fortsatt at spillet...Loading next content