Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hades

Hades var det mest nedlastede spillet på Switch eShop i oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har avslørt hvilke spill som solgte best på Switch eShop i oktober, og overraskende nok var det ikke et førsteparts AAA-spill på toppen. I stedet var det Supergiant Games' Hades som holdt på førsteplassen, og slo både Super Mario 3D All-Stars og Pikmin 3 Deluxe.

Blant andre titler som klarte å komme seg på topp 15-lista for oktober finner vi The Survivalists på niendeplass og FIFA 21: Legacy Edition på femte. Både Super Smash Bros. Ultimate og Pokémon Sword har fått mer innhold, så de klatret opp på henholdsvis 15. og 10. plass.

Hades

Relaterte tekster

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne av Bastion, Transistor og Pyre tar oss med til den greske underverdenen, med et himmelsk godt resultat.

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ricardo C. Esteves

"Hvis du liker roguelite-sjangeren, er Hades et utmerket forslag, og selvfølgelig, hvis du er en fan av Supergiant Games, er det obligatorisk."

0
Hades dominerer GDC 2021 Awards

Hades dominerer GDC 2021 Awards

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

The Last of Us: Part II dominerte de fleste Game of the Year-kåringene i slutten av 2020, men det var et helt annet spill som stakk av med mest heder og ære etter den...Loading next content