Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Hamill gir nå stemme til en ukrainsk advarselsapp for luftangrep

Luke Skywalker oppfordrer folk til å ta dekning når de er i fare for et angrep.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det ikke ser ut til å få den samme vanlige pressedekningen som det gjorde for et år siden, er Ukraina fortsatt veldig i krig med Russland. For dette formål ser land, organisasjoner og enkeltpersoner fortsatt på måter å hjelpe landet i denne virkelig avskyelige tiden, og for Hamill inkluderer dette å låne stemmen sin til en luftangrepsapp for å advare ukrainske borgere når et angrep er innkommende.

Som rapportert av AP News, kan Hamills stemme brukes på Air Alert-appen, som er direkte knyttet til landets luftforsvarssystem som advarer om innkommende missilangrep, bombinger og eksploderende droner.

Skuespilleren gir flere korte og konsise advarsler, for eksempel "ikke vær uforsiktig" og "din overmot er din svakhet", alt i et forsøk på å oppmuntre folk til å gå i sikkerhet fra streikene. Når varselet er over, kvitterer Hamill til og med med: "Måtte kraften være med deg."

Hamill er også en del av innsamlingsarbeidet for å hjelpe ukrainske styrker, som inkluderer auksjonering av signerte Star Wars plakater alt i et forsøk på å kjøpe rekognoseringsdroner.

Dette er en annonse:
Hamill gir nå stemme til en ukrainsk advarselsapp for luftangrep


Loading next content