Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 6

Har du 1250 kr til overs til en bil i Gran Turismo 6?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft har allerede fått krass kritikk for mikrotransaksjoner med stive priser i racingspillet Forza Motorsport 5, og nå viser det seg at hovedkonkurrent Sony ikke er mye bedre.

Hvis du skal kjøpe den dyreste bilen i storspillet Gran Turismo 6 (som slippes i morgen) med ekte penger, må du nemlig regne med å gi fra deg hele 1250 norske kroner.

Den dyreste bilen i spillet er en Jaguar XJ13, som koster 20 millioner av spillets in-game credits. Slike credits kan man riktig nok tjene opp ved å spille masse (veldig masse for å få 20 millioner), men man kan også kjøpe seg gitte summer med credits i bytte mot ekte penger.

Ifølge VG247 kan man øke den virtuelle lommeboka med følgende beløper:

• 500.000 credits - 42 kr. (€4.99)
• 1 millioner credits - 75 kr. (€9.99)
• 2,5 millioner credits - 167 kr. (€19.99)
• 7 millioner credits - 418 kr. (€49.99)

For å kjøpe en Jaguar XJ13 må du altså kjøpe 7 millioner credits tre ganger (evt. en kombinasjon av de andre som gir deg 20 millioner for samme pris) altså 3 x 418kr = 1254 kr.

Spørsmålet er bare, er det verdt det?

Gran Turismo 6

Relaterte tekster

Gran Turismo 6Score

Gran Turismo 6

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt

Polyphony Digital er klare med den sjette delen i Gran Turismo-serien, og vi har sjekket om de lykkes med å få den tilbake på rett spor...

1
Editoren til Gran Turismo 6 endelig ute

Editoren til Gran Turismo 6 endelig ute

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Her er gode nyheter til deg som fortsatt spiller Gran Turismo 6 og gjerne skulle ha testet den bane-editoren utviklerne har lovet. Tillegget er nå ute, og den Gran...

0
GT Academy returnerer i 2015

GT Academy returnerer i 2015

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Sony har nettopp annonsert den syvende sesongen av GT Academy, altså konkurransen som tar sikte på å transformere talentfulle Gran Turismo 6-fans om til ekte...Loading next content