Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
hardware-tekster

Test: Speed Link Ganymed Headset

Speed Link er kjent for å produsere tonnevis med gaming-produkter. Ikke alle produktene holder like høy kvalitet, men de fleste kommer igjennom nåløyet hvor vi i Gamereactor kan anbefale.

  • Tekst: Børge Fjeld

Det er ikke alle produktene vi tester her i Gamereactor som vi er fornøyde med. Et av produktene som mer eller mindre stiller seg inn under denne kategorien er Speed Link Ganymed Headset som faktisk ser bedre ut enn hvordan det fungerer. Jeg har testet ut mange, mange forskjellige headset opp igjennom årene og i min aktive spilling med spill som Call of Duty 4, Battlefield 1942 og Battlefield 2, så krever det at headsetene fungerer godt både til å snakke og høre med.

Sant skal sies at dette headsetet kanskje ikke retter seg mot oss gamere, men heller de som bruker å snakke via msn, skype eller Yahoo. For med en rimelig god mic så hører du både de som snakker samt at dine venner hører deg veldig godt. Designet er heller ikke så annerledes enn det vi har sett før. Du kan legge sammen headsetet slik at det ikke tar all verdens av plass og tilslutt kan du legge det i skinnposen som følger med. Dette er snedig om du er mye på flyttefot med PC-en. Ellers er selve bøylen for klokkene litt i strammeste laget og etter noen timer heftig snakking, kjenner du det klemmer på ørene. Jeg for min del synes også at det er litt ekkelt når jeg ikke hører stemmen min helt, for dette headsetet fra Speed Link blir støyen utenfra hemmet. Dette er jo vel og bra, men som sagt, jeg liker å høre stemmen min "loud and clear". Bøylen til mic-en føles også litt voblete og det føles ut som om den når som helst skal fall av.

Dessverre passer ikke dette headsetet til spilling. For det første er lyden ikke så mye å skryte av. Den innehar altfor mye diskant og lite bass. Dette gir utslag i at lyden ikke virker helt balansert og som igjen gjør at spillene ikke får den rettmessige lyden som du er vant med. Jeg syntes også at lyden var litt feil fordelt. Det virket som om den var kvassere på høyre side enn venstre. Om det er for mye ørevoks i venstre øret eller om at det er en feil, skal jeg ikke si, men dette fikk meg heller ikke helt i ekstase over headsetet.

AV positive ting, så er ledningen lang og du kan feste den fast til tøyet med et lite klips. I tillegg kan du justere lyden via en liten boks på ledningen.

Er du på utkikk etter et headset kun for å snakke i, så kan dette være et greit valg, men skal du også bruke headsetet til spilling, ja så anbefaler jeg andre headset. Med at man kan klappe sammen headsetet gjør det veldig reisevennlig og mic-en er skarp slik at støy ikke blir med under snakkingen, med andre ord, dette headsetet passer best til msn, skype eller Yahoo.

Mer info om headsetet finner du inn på offisielle nettsiden

Speed Link Ganymed Headset
Speed Link Ganymed Headset
Speed Link Ganymed Headset
Speed Link Ganymed Headset
Speed Link Ganymed Headset
06 Gamereactor Norge
6 / 10
+
lite og sammenleggbart headset, lang ledning. Fungerer godt til å snakke i ved bruk av msn, skype og Yahoo.
-
Dårlig lyd og fungerer ikke til spilling. For mye diskant i forhold til bass. Litt voblete mic-stang. Litt vonde å ha på over lengre tids bruk
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene