Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
hardware-tekster

Koss med banebrytende teknologi i CC_01

Koss er en kjent produsent av headset og har lenge bevist at kvaliteten på disse produktene har vært tilfredsstillende. Nå kommer nye øreplugger fra Koss som i følge produsenten er banebrytende.

  • Tekst: Børge Fjeld

Det hele er snakk om et produkt kalt CC_01 som skal ha en passform som er unik for alle typer øreganger. I 1999 introduserte Koss for In-Ear hodetelefonen The Plug og denne ble kjapt en salgsuksess og et yndet produkt. Det unike med denne hodetelefonen var måten den ble festet i ørene på og hvordan materialet i produktet formet seg etter øregangene. Dette førte til en meget god lydisolasjon og god passform mellom hodetelefon og øregang.

Nå har Koss videreutviklet dette produktet og lanserer i slutten av april den "nye" modellen som har fått navnet CC_01. På dette produktet kan man nå i tillegg til passformen vri ringen ytterst på øreproppen som da vil justere diameteren på den dele av pluggen som skal settes i øret. Koss sier at det nå vil bli lettere for personer som sliter med å finne hodetelefoner som ikke passer til å velge riktig.

Her er noen specs om produktet:
- CC_01 har i tillegg spesialkonstruerte dynamiske elementer i meget høy kvalitet som gjengir et frekvensområde på 20-20 000 Hz på en meget naturtro måte.

- Kabelen er utstyrt med flettet strømpe for å øke robustheten og minske problemer med flokedannelse.

- En praktisk veske og en robust metallboks medfølger også for trygg oppbevaring.

Prisen er satt til ca. 1500,- og CC_01 vil bli lansert i slutten av april.

Koss CC_01
Koss CC_01