GR STREAMING
Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
hardware-tekster

Test: Cooler Master USNA 95

Hva sier du til å ha med en ferdig ladet opp batterilader når du er mye på farten? Faktisk kan du det med dette snedige produktet fra Cooler Master.

  • Tekst: Børge Fjeld

Produsenten Cooler Master er mest kjent for sine meget kvalitetssterke kjølesystemer for PC, kabinetter. I den siste tiden har de også kastet seg med i gamingmarkedet med deres nye merke CM Storm som har både mus, musmatter, kabinetter m.m. i sortimentet sitt.

Nå har altså Cooler Master satset på en litt annen nisje med å lansere en batterilader. USNA 95 er ikke stor og med i esken finnes en strømkabel for strømnettet, ledning til laderen, ledningsklipp og 9 strømplugger for tilkobling til MP3/MP4-avspillere, mobiltelefoner, PDA-er samt til en rekke forskjellige bærbare PC-er. Som en "bonus" finner du en liten veske som du kan putte alle ledninger og laderen i når du skal på tur. I tillegg ligger det også med en ganske bra manual som sjeldent finner med slike produkter. Dessverre er ikke manualen på norsk, men du kan se fine tegninger som forklarer hvordan produktet fungerer på en enkel måte.

Det første man gjør er å lade opp laderen og da er det bare å koble den til strømnettet eller via en bærbar PC. Når du plugger inn laderen til strømnettet for å lade den opp, vil et grønt lys lyse som beviser at alt er i skjønneste orden og det samme om du lader opp USNA 95 via en bærbar PC, da vil et rødt lys bevise dette.

Her er noen tekniske spesifikasjoner;
Model: RP-095-USNA-A1
Input: 100-240V, 50-60Hz, 1.2A
Output: 19V/4.74A, 5V/1A
LED indikator: Green -> Power on
Red -> USB Charge
Efficiency: Up to 90%
Operation temperature: 0 to 40 grader Celcius

I manualen kan du også finne ut hva de forskjellige tilkoblingene støtter og da er det bare å se på fargen og finne ut hvilken bærbar PC den støtter. Du kan blant annet lade opp ACER, Asus, HP, Compaq, Toshiba, Sony, Dell, IBM, Lenovo og til slutt Samsung.

Hvem har ikke irritert seg over den dårlige batterikapasiteten en bærbar PC har og du skal være fornøyd om du får til å bruke PC-en dine en fire, fem timer uten å være tilkoblet strømnettet. Med denne laderen som du selvsagt gjør klar før du drar på tur, har du fort noen dyrebare timer ekstra. I tillegg er den kjapp å lade opp og det går ikke mange timene før laderen er ferdigladet og klar til bruk. Det beste med USNA 95 er at den er så enkel i bruk at selv bestemor kan bruke den. I tillegg er den liten (62x17x104mm) og med vesken som følger med får den lett plass i f.eks. PC-bagen din.

Cooler Master har på nytt skapt en aldri så liten revolusjon med dette produktet og de har på nytt bevist at de er flinke til å lage kvalitetssterke produkter. USNA 95 er intet unntak og med en gang du har kjøpt produktet skjønner du ikke hvorfor du hadde skaffet deg det før. Om du er mye på farten og i tillegg bruker din bærbare PC mye, så er et slikt produkt som Cooler Master USNA 95 genialt og gir deg noen ekstra timer med strøm. Hvem har ikke irritert seg over den elendige batterikapasiteten bærbare PC-er har. Nå kan du faktisk gjøre noe med dette og det med en liten, stilren lader. Takk igjen til Cooler Master som tenker nytt og som gir oss mye valuta for pengene.

Cooler Master USNA 95
Cooler Master USNA 95
Cooler Master USNA 95
Cooler Master USNA 95
Cooler Master USNA 95
Cooler Master USNA 95
Cooler Master USNA 95
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Fin kompis å ha med om du er mye på farten. Tqar liten plass og holder bærbarPc-en din gående en god stund ekstra!
-
...bare pass på at du ikke glemmer den...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene