Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
hardware-tekster
MSI Trident 3

MSI Trident 3 endrer en konsollspillers mening

Vår danske redaktør Magnus har holdt seg til konsollene hele livet, men etter å ha prøvd MSI Trident 3 vil dette endre seg...

Vanligvis når du kommer til oss i Gamereactor for gadget-anmeldelser antar jeg at du til en viss grad forventer en rekke tekniske spesifikasjoner og detaljer om produktet. Derfor prøver vi som regel å virkelig slippe nerden og tallelskeren i oss fri når disse tekstene skrives. Denne gangen vil det dog bli noe annerledes siden dette produktet må sees i sammenheng med de mer allmenne konsollene og PC samtidig som vi anmelder det som et eget produkt.

For litt kontekst vil jeg gjerne forklare litt om fortiden min. Det har seg nemlig slik at jeg alltid har likt konsollene bedre enn PC. Med et travelt liv som både familiemann og videospilljournalist ønsker jeg så få hindre som mulig når jeg først får tid til å spille. Jeg skal kunne ligge i sofaen og slappe av, ikke måtte bekymre meg for gamle drivere, oppdateringer, troubleshooting, virus, og alt annet PC-spillerne må tåle mer av enn konsollspillerne. Slikt ville jeg ikke hatt tid eller nerver til.

MSI Trident 3
MSI Trident 3MSI Trident 3

Gjennom årene har vi fått teste en rekke kraftige og svindyre PC-er. De blir alle mer spektakulære og majestetiske for hver dag som går, noe som bare har betydd mer rot i mitt hode. Kollegaene mine har ofte sendt hånlige bemerkninger til meg, og spådd at jeg før eller siden ville innse at PC er den beste spillplattformen.

Steam Machines var et stort steg i riktig retning. Å ha en liten og kompakt spillfokusert maskin ved siden av TV-en i stedet for å ha et stort kabinett hørtes mildt sagt tiltalende ut. Uheldigvis var de eksemplarene vi fikk teste langt fra fristende. De var dyre, langt fra så intuitive som jeg hadde håpet, og virket ikke å være en så fin kombinasjon som lovet. Samtidig virket det som om luften gikk raskt ut av den ballongen, noe som også førte meg tilbake til Playstation 4, Xbox One, og Wii U-en i stua. I alle fall til jeg nylig fikk tilbudet om å prøve ut Trident 3.

Beskrivelsen var ganske enkel: et kompakt produkt som bød på tonnevis med hestekrefter til en relativt billig penge. Av erfaring ble den kinesiske muren av fordommer raskt bygget opp, men jeg valgte uansett å gi konseptet en ny sjanse. Dette valget har virkelig endret meningene mine.

MSI Trident 3