Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Format Karakter Sortering
0
Roccat Kone Pro AirScore

Roccat Kone Pro Air

Den første Roccat Kone-musen ble utgitt i 2007, og var allerede da en solid tilvekst i spillmusmarkedet. Fjorten år senere gir tyske Roccat oss nå Roccat Kone Pro og Pro Air. Vi har tatt en titt på sistnevnte.

Tekst: Daniel Andersen
HQ
0
Test: Roccat Kone EMPScore

Test: Roccat Kone EMP

Vi har tatt en titt på Roccats nye gaming-mus Kone EMP

Tekst: Robin Høyland
0
SteelSeries Rival 700Score

SteelSeries Rival 700

Toppmodellen til Steelseries er ikke bare en fremragende datamus, den er også den første vi har vært borti som vibrerer!

Tekst: Rasmus Lund-Hansen
0
Roccat NythScore

Roccat Nyth

Roccat har laget en spillmus du kan tilpasse i det uendelige, men den er likevel ikke helt feilfri. Vi har satt karakter på Nyth og dens 18 knapper...

Tekst: Aldin Sadikovic
HQ
1
Logitech G502 Proteus CoreScore

Logitech G502 Proteus Core

G-serien til Logitech er laget for de mest lidenskapelige spillerne der ut, og kvaliteten er så absolutt deretter. Dette er en nærmest perfekt spillmus!

Tekst: Fredrik Lindman
3
Test: Ipod Touch 64 gbScore

Test: Ipod Touch 64 gb

Apples flaggskip innen musikkspillere har nådd den femte generasjonen. Martin har forelsket seg i lydkvalitet, design og brukervennlighet...

Tekst: Martin Sollien
Test: Razer NagaScore

Test: Razer Naga

Vi har kastet blikket på det MMO-orienterte knappemonsteret fra Razer. En spillmus med gjennomført design og god funksjonalitet. Her er anmeldelsen...

Tekst: Ole-Christian Johansen
HQ
Test: Razer MambaScore

Test: Razer Mamba

Ole-Kristian har fått fingrene i en av de råeste spillmusene på markedet i dag, og gir deg en grundig gjennomgang av alle funksjonene. Les hans omtale innenfor!

Tekst: Ole-Kristian Anfinsen
Test: Microsoft Sidewinder X8Score

Test: Microsoft Sidewinder X8

Den nye Microsoft-musen Sidwinder X8 er utstyrt med deres nye BlueTrack-teknologi som de hevder vil gjøre vanlige optiske- og laserbaserte mus avleggs. Vi har testet!

Tekst: Ole-Kristian Lima Anfinsen