Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Harley Quinn

Harley Quinn har blitt fornyet for en femte sesong

Den animerte serien fortsetter å gjøre suksess på Max.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av de lyseste perlene de siste årene med ganske elendig DC-underholdning har vært den animerte serien Harley Quinn. Serien har allerede hatt fire sesonger, med Kaley Cuoco i spissen, og vil i fremtiden bli utvidet med en femte sesong.

HBO har offisielt fornyet Harley Quinn for en femte sesong, noe som betyr at de animerte eventyrene på Max vil fortsette en gang i fremtiden. Det er ikke sagt noe om handlingen i den femte sesongen ennå, men de utøvende produsentene Justin Halpern, Patrick Schumacker og Dean Lorey har uttalt:

"Vi er glade for at nyheten om Harleys og Ivys fortsatte misforståelser endelig er ute, og at vi kan slutte å fortelle folk i hemmelighet. Vi må ha delt ut minst tre tusen taushetserklæringer nå. Det var sløsing med papir."

Det er heller ikke nevnt noe om når Harley Quinn kommer tilbake med en femte sesong, men en rimelig gjetning er sent i 2024 eller mer sannsynlig en gang i 2025.

Harley Quinn

Relaterte teksterLoading next content