Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Harmony: The Fall of Reverie

Harmony: The Fall of Reverie lanseres neste måned

Don't Nods neste tittel vil ha en forskjøvet utgivelse på PC og konsoller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens det har blitt litt av en trend for utviklere å slippe spill på siste generasjons komsoller og Nintendo Switch en liten stund etter PC og nåværende generasjons lanseringer, vil ikke Don't Nod følge etter med deres kommende narrativtunge tittel, Harmony: The Fall of Reverie.

Som kunngjort i en ny gameplaytrailer, blir vi fortalt at spillet kommer til PC og Switch 8. juni, og deretter kommer til PS5 og Xbox Series-konsoller 22. juni.

HQ

Når det gjelder hva dette spillet handler om, forteller tittelen historien om Polly når hun kommer hjem etter år i utlandet for å finne sin savnede mor, bare for å oppdage at hjembyen hennes også har endret seg betydelig, etter at et megaselskap fikk klørne i lokalområdet. Etter å ha oppdaget at hun har klarsynte evner, utvikler Polly seg til en gudinne kjent som Harmony, som begynner å bruke evnene sine til å endre balansen mellom den menneskelige verden og gudenes verden.

Harmony: The Fall of Reverie

Relaterte teksterLoading next content