Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Harry Potter: Wizards Unite

Harry Potter: Wizards Unite utsettes til 2019 i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Niantic Labs har jo hatt en enorm suksess med Pokémon Go, så det er ikke rart folk som vanligvis ikke er interesserte i mobilspillet lyttet ekstra godt da studioet avslørte at de jobbet med et Harry Potter-spill for et år siden. Et par måneder senere fikk vi beskjed om at spillet skulle komme mot slutten av 2018, men etter lang tid uten mer informasjon bør ikke dagens annonsering sjokker noe særlig.

Harry Potter: Wizards Unite har nå blitt utsatt til "en gang i 2019". Den gode nyheten er at vi som kompensasjon får vite litt mer akkurat hva spillet handler om. Det viser seg at vi vil få spille som ansatte av Statute of Secrecy Task Force og skal fjerne alle spor av magi fra gompe-verden for å stoppe en forferdelig hendelse fra å skje. Både denne beskrivelsen og traileren under får det helt klart til å virke som om Pokémon Go-spillere vil få gjøre ting de er ganske vant til, nemlig dra til ulike steder og kaste noe, i dette tilfelle magi, på et bestemt mål. Så får tiden vise om dette i det hele tatt kan nærme seg populæriteten av det lommemonstrene har klart.

Er dette noe som pirrer nysgjerrigheten din?

HQ
Harry Potter: Wizards Unite

Relaterte teksterLoading next content