Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Harry Potter-skuespilleren Paul Grant er død

Skuespilleren hadde også roller i Star Wars, Willow, Labyrinth og mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skuespiller Paul Grant, mest kjent for sine roller i Star Wars og Harry Potter, er død bare 56 år gammel. For en drøy uke siden ble han funnet kollapset utenfor King's Cross Station i London og ble kjørt til sykehus hvor legene diagnostiserte ham som hjernedød. Noen dager senere tok Grants familie beslutningen om å avslutte livsopprettholdende behandling, og han døde med familien ved sin side.

Grants mest kjente opptredener er som en av Ewoks i Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi i 1983 og som Goblin i Harry Potter and the Philosopher's Stone i 2001. Han hadde også en rolle i filmene Labyrinth og The Dead. I tillegg til skuespillerkarrieren jobbet han også som stuntmann i filmer som Willow og Legend. Paul Grant levde med en sjelden medfødt Spondyloepiphyseal Dysplasia, en slags genetisk dvergisme som forårsaket mange helseproblemer gjennom hele livet, og ved siden av det dabbet han i narkotika- og alkoholmisbruk som han aldri la skjul på.

Datteren Sophie Jayne Grant og kjæresten Maria Dwyer har begge hyllet ham på nettet i sorgen med ordene:

Sophie Jayne Grant: "Jeg er knust. Faren min var en legende på så mange måter. Han brakte alltid et smil og latter til alles ansikt. Han ville gjøre hva som helst for hvem som helst og var en massiv Arsenal-fan. Han var skuespiller, far og bestefar. Han elsker sine døtre og sønn og kjæresten Maria veldig mye, så vel som barna hennes som var som stebarn for ham. Min far, jeg elsker deg så mye, sov godt.

Maria Dwayer: "Paul var mitt livs kjærlighet. Den morsomste mannen jeg kjenner. Han gjorde livet mitt komplett. Livet kommer aldri til å bli det samme uten ham."

Harry Potter-skuespilleren Paul Grant er død


Loading next content