LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   lifestyle

   Heineken har laget en telefon som skal gjøre deg mer sosial.

   The Boring Phone er en enkel telefon som er laget for å oppmuntre til kontakt i det virkelige liv.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Vi vet alle hvordan det er å dra ut på byen og treffe venner i disse dager. Takket være smarttelefonene våre, som bokstavelig talt gjør alt du kan ønske at de skal gjøre, er det veldig lett å bli distrahert og utsette ting i stedet for å nyte selskapet du har med deg. Heldigvis har Heineken tatt på seg oppgaven med å løse dette problemet.

   Ølprodusenten har slått seg sammen med gatekulturmerket Bodega for å skape det som kalles The Boring Phone. Telefonen kalles slik fordi den har reduserte tekniske funksjoner og er ment å oppmuntre folk til å nyte tiden sammen med andre ved å være frakoblet internett og bare kunne sende meldinger og ta imot samtaler.

   The Boring Phone har et batteri som oppgis å kunne holde seg i standby i en uke, i tillegg til 20 timers taletid. Den har også en gjennomsiktig design som får den til å se ut som om den kommer fra tidlig 2000-tall.

   For de som ikke ønsker å kjøpe en av disse telefonene, lanserer Heineken en kjedelig app i juni, slik at man kan koble av og nyte et fysisk og nærværende liv igjen.

   Dette er en annonse:
   Heineken har laget en telefon som skal gjøre deg mer sosial.


   Loading next content