Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Crown

Helena Bonham Carter mener The Crown bør avsluttes

"Jeg er med i den og elsket episodene mine, men det er veldig annerledes nå."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

The Crown er fortsatt en av Netflix sine største TV-serier, og ser alltid ut til å ha en drøss av seere og overskrifter når en ny sesong debuterer. Mulgens enda mer i dag ettersom showet raskt tar igjen nåtiden og begynner å takle hendelser som fortsatt ikke har rukket å satt seg helt inn i historiebøkene.

HQ

Med det nylige dødsfallet til Queen Elizabeth II, som også påvirket The Crown i fjor, har spørsmålet om showet skal gjøre seg ferdig og avsluttes vært et stort samtalepunkt - et som Helena Bonham Carter (som spilte prinsesse Margaret i showet i et par sesonger) har delt sine tanker om.

I en samtale med The Guardian sier Bonham Carter: «Jeg burde være forsiktig her også, men jeg synes ikke de skal fortsette faktisk. Jeg er med i den og elsket episodene mine, men det er veldig annerledes nå. Da The Crown startet var det et historisk drama, og nå har det krasjet inn i nåtiden. Men det er opp til dem.»

Hva tror du? Skal The Crown avsluttes eller vil du at den skal utforske den britiske kongefamiliens moderne og nåværende liv?

The Crown

Relaterte teksterLoading next content