Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Heng med oss i siste del av vår World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic-turné i dag

Vi runder av serien vår med Gamereactor Live-sendinger med noen veldig interessante gjester.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I løpet av de siste ukene har vi vært vert for en rekke World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic-sendinger, og invitert en rekke kjendiser og influencere til å ta en rundtur i Northrend sammen med oss i forkant av lanseringen (eller rettere sagt relanseringen) av den elskede utvidelsen.

Med Wrath of the Lich King Classic nå ute, avslutter vi denne nordiske turneen med en siste sending, der vi slår oss sammen med streameren Sjeletyven, Johnni Gade og Vikings-skuespillerinne Alicia Agneson.

Du kan se denne sendingen på GR Live-side fra kl. 16.00, hvor vi hopper inn i et par timer med Wrath of the Lich King Classic.

Og nå som vår nordiske turné nærmer seg slutten, ikke glem å ta quizen vår for en sjanse til å vinne kule premier, og se våre tidligere stjernespekkede sendinger også. Du kan finne alt dette her.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Relaterte teksterLoading next content