Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Chernobylite

Her er den nye teaseren til Chernobylite

Chernobylite er et nytt skrekkspill fra The Farm 51.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det første livstegnet fra The Farm 51 sitt nye skrekkspill, Chernobylite, dukket opp i fjor, men så hørte vi ikke noe mer. Før nå. For nå har The Farm 51 nemlig sluppet en flunkende ny teaser trailer for skrekkspillet som er satt til Tsjernobyl.

Den lille filmsnutten, som du finner nedenfor, viser frem de skumle omgivelsene du kommer til å måtte overleve i i spillet. De har skapt omgivelsene ved å 3D-skanne deler av Tsjernobyl for så å gjenskape dem i Unreal Engine 4.

"It's not about how you face your fears. It's about how you survive them," står det i beskrivelsen av spillet. Vi får også vite at spillet blander "free exploration of its disturbing world with challenging combat, unique crafting, and non-linear storytelling."

Foreløpig har ikke The Farm 51 sagt noe om hvilke plattformer spillet kommer til, men det kommer nok mest sannsynlig til PC.

Virker Chernobylite interessant?

HQ
Chernobylite

Relaterte tekster

1
Her er den nye teaseren til Chernobylite

Her er den nye teaseren til Chernobylite

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det første livstegnet fra The Farm 51 sitt nye skrekkspill, Chernobylite, dukket opp i fjor, men så hørte vi ikke noe mer. Før nå. For nå har The Farm 51 nemlig sluppet...Loading next content