Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: The Telltale Series

Her er Games with Prime-spillene for juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Games with Prime-spillene for juni har nylig blitt avslørt og inkluderer kooperative puzzle-spill og klassiske pek- og klikk-eventyr.

Månedens trekkplaster er Batman: The Telltale Series, et episodisk eventyr som følger den titulære helten, lansert tilbake i 2016. I tillegg til dette får du blant annet Lost in Harmony, som er en intens musikalsk "runner" og Newfound Courage, et spill som byr på en historie om å forelske seg i sin beste venn.

Her er listen over alle spillene du kan få i juni:


  • Batman: The Telltale Series

  • Newfound Courage

  • Lost in Harmony

  • BFF or Die

  • Spitkiss

Batman: The Telltale Series

Relaterte tekster

0
Batman: The Telltale SeriesScore

Batman: The Telltale Series

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan føles det for Bruce Wayne å balansere rollene som milliardær-playboy og nattens ridder, Batman? Velkommen til spillet som lar deg utforske begge rollene.

2
Mer Batman fra Telltale avslørt?

Mer Batman fra Telltale avslørt?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Comic-Con finner sted denne uken, og i den sammenheng har det gått flere rykter om hva Telltale Games vil snakke om på messen. De har nemlig fortalt at de vil komme med...Loading next content