Norsk
Gamereactor
lifestyle

Her er grunnen til at Gwyneth Paltrow-rettssaken utvikler seg til et meme

Skuespilleren møtte nylig i retten over en hendelse som fant sted i 2016.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gwyneth Paltrow er ofte i nyhetene av noen ganske merkelige grunner. Enten det er det siste vagina-luktende lyset hun slipper eller en ny dokumentar om hvordan du kan låse opp all vår hjernekraft, ser det ut til at hun alltid gjør noe rart.

Hennes siste utnyttelse tar henne til rettssalen, hvor hun er anklaget for å ha forårsaket en skikollisjon som etterlot en da 70 år gammel mann med hjerneskade og fire brukne ribbein. Dette er ganske tungt materiale som går inn, men rettssaken har offisielt utviklet seg til et meme, med Paltrow og andre som sier noen morsomme og latterlige ting.

Paltrow, for eksempel, avslørte tapet fra ulykken, hevder at hun "mistet en halv dag med ski." Også i klipp lagt ut på Twitter ser det ut til at aktor er ganske stor fan av Paltrow da hun komplimenterer skuespillerens hæler, høyde og holdning til tipping.

Dette er en annonse:

Ta en titt på noen av klippene og se selv hvor mye av en komedieskisse denne rettssaken har blitt. Uansett utfall, har vi i det minste alle hatt en god latter av denne vanvittige jakten på rettferdighet.

Her er grunnen til at Gwyneth Paltrow-rettssaken utvikler seg til et meme
Dette er en annonse:


Loading next content