Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Her er grunnen til at så mange unge amerikanere adopterer britisk aksent

Det viser seg at foreldrene våre hadde rett, og søppel-TV ødelegger virkelig hjernen vår.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Uansett hvor du bor (med mindre det er Amerika, selvfølgelig), vil du sannsynligvis ha lagt merke til noen amerikanismer som blir adoptert av ungdommen i dag. Ofte vil TikTok og andre sosiale medier ha barn som sier søppel i stedet for søppel, fortau i stedet for fortau, og annet tull som får en engelsklærers ører til å blø.

Imidlertid går det tilsynelatende den andre veien også. Nylig snakket The Guardian med 26 år gamle Kyra Green, som fortalte at hun på en flyplass begynte å snakke med britisk aksent da nervene hennes begynte å spille henne et puss. Det er ikke bare Green som vil ta på seg dialekten til en cockney geezer eller Yorkshire-innfødt tilfeldig, og tilsynelatende har det blitt litt av en trend i USA å tilfeldig si et ord eller en setning med britisk aksent.

Ifølge Green tok denne forkjærligheten for aksenten over på grunn av populariteten til reality-TV-showet Love Island i USA. De har sin egen versjon der, men originalen blir fortsatt hyllet som den mest trashy av trashy.

"[Love Island] blåste aksenten til helvete," sa Green. "Alle var besatt av de søte små ordtakene deres, som 'doing bits'."

Dette er en annonse:

Tilsynelatende er det også en ting amerikanere gjør når de føler seg ukomfortable. Uansett hvordan det forklares, tror jeg ikke jeg noen gang vil forstå det, men det er likevel en interessant utvikling i dagens ungdom.

Her er grunnen til at så mange unge amerikanere adopterer britisk aksent


Loading next content