Norsk
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

Her er gruppene for EA Sports FC Pro World Championship

Turneringen starter i morgen, og 32 spillere kjemper om en premie på 1 million dollar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er nesten på tide for EA Sports FC Pro sesongen å avslutte. Sesongens siste turnering er satt til å finne sted fra og med i morgen, med dette er FC Pro World Championship som ser 32 spillere konkurrere om en del av en premiepott på 1 million dollar. Med det arrangementet nesten her, kan du se hvordan gruppene for turneringen er arrangert og likeledes en oversikt over hele helgens tidsplan også.

Før vi kommer til Group Stage som arrangeres i morgen (11. juli), er det verdt å være klar over at en Play-In Stage arrangeres i dag (10. juli). Når det gjelder hvem som er involvert her, kan du se gruppeoppsettet nedenfor.

EA Sports FC 24

Etter at dette er avsluttet og ytterligere åtte spillere har sikret seg en plass i hovedturneringen, kan du se hvordan Group Stage -gruppene vil bli delt inn nedenfor. Forvent at denne handlingen begynner fra rundt 17:15 BST / 18:15 CEST.

EA Sports FC 24

Etter dette kan vi se frem til ytterligere to dager med action, begge med knockout-formater. 12. juli er det Knockout Stage, som starter kl. 17:15 BST / 18:15 CEST. Dette vil deretter bli fulgt av Finals den 13. juli og starter på det tidligere tidspunktet 13:15 BST / 14:15 CEST.

Relaterte tekster

EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

FIFA 24 har blitt til EA Sports FC 24, men la deg ikke lure. Navnet er dessverre den viktigste endringen i årets lite imponerende fotballspill fra EA Sports.



Loading next content