Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Inside

Her er hemmeligheten i Insides beryktede Collector's Edition

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått halvannet år sidene danskene i Playdead slo seg sammen med Real Doll, som er mest kjent for å skape realistiske sexdukker, for å lage en spesiell samlerutgave av fantastiske Inside med hemmelig innhold. De som har kommet seg gjennom spillet har selvsagt hatt klare teorier om hva hemmeligheten er, og nå har vi fått svar.

For de av dere som forstår at dette er en enorm spoiler i neste setning er jo svaret selvsagt hva som skjer helt mot slutten av Inside. Hemmeligheten viser seg nemlig å være den absurde klumpen av kroppsdeler vi kontrollerer de siste minuttene. Du kan se hvordan den ser ut og hvordan den ble til i videon under.

Kunne du tenke deg noe slikt i samlingen?

HQ
Inside

Relaterte tekster

7
InsideScore

Inside

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Med tanke på at Eirik er stor fan av begge spillene til Playdead var han mer enn villig til å se hvordan de klarer seg på Nintendo Switch også.Loading next content