Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Asteroid City

Her er plakaten for Wes Andersons neste film, Asteroid City

Som du forventer, har regissørens siste utflukt en mega stablet rollebesetning.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er noen få regissører som når du ser navnet deres, bare vet du at filmen deres vil inneholde en av de beste rollebesetningene noensinne. Adam McKay har vært den personen for komediesjangeren, Quentin Tarantino har vært en annen for filmene sine gjennom årene, og Wes Anderson passer også inn i denne eksklusive klubben. Og nå som The French Dispatch er godt bak oss, er alles øyne rettet mot denne regissørens neste store innsats, og den er satt til premiere i juni. Nå har vi også plakaten for filmen, som avslører den stjernespekkede rollebesetningen.

Filmen er kjent som Asteroid City og er satt i en fiktiv amerikansk ørkenby, og vil se blant andre Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schrieber. Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Willem Dafoe, Margot Robbie, Jeff Goldblum og flere, alle klare til å spille hovedrollene.

Filmen har premiere 16. juni og vi er blitt lovet en trailer veldig snart. Sjekk ut plakaten nedenfor.

Asteroid City

Relaterte tekster

0
Asteroid City

Asteroid City

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Alex Hopley

Å dra til ørkenen for å delta på en vitenskapsmesse høres ikke ut som min type ferie, men med Wes Andersons sjarm kan jeg tåle varmen.



Loading next content