Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Her er trailerfavorittene våre fra årets E3

Vi har samlet alle favorittene våre fra årets messe i en hendig artikkel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Konferansene er over og alle trailerne har blitt vist frem. Her er Gamereactors felles favoritter. Alle 18 av dem!

HQ

For mange var det dette spillet som stjal (bokstavelig talt)showet i år, og etter denne traileren er vel fansen mer hyped enn noensinne tidligere for Cyberpunk 2077 fra CD Projekt Red. Her i redaksjonen ble det mye hvining da de første tonene fra "Bullets" smøg seg ut i salen.

HQ
Dette er en annonse:

Beyond Good & Evil 2 begynner å bli synonymt med imponerende CGI-trailere, og denne traileren er intet unntak. Men denne gangen fikk vi se litt av selve spillet også, som bare er en kjempebonus.

HQ

Naughty Dog blåse sokkene av oss med denne traileren som viser frem to veldig motstridene sider ved Ellie; ung, utforskende og usikker og dødelig drapsmaskin. Fantastisk!

HQ
Dette er en annonse:

Microsoft åpnet showet sitt med en vag, men spennende trailer for Halo Infinite. Den forteller oss ikke spesielt mye, men ser man godt nok etter finner man noen hint her og der

HQ

The Quiet Man byr på et unikt premiss med en døv protagonist. Hvordan det kommer til å påvirke gameplayet vet vi ikke, men den gritty stilen er kul og vi gleder oss til å finne ut mer om spillet.

HQ

Sony ga oss et litt lengre innblikk i den nydelige verdenen til Ghost of Tsushima, og bød også på noen velkoreograferte actionsekvenser.

HQ

Bethesda går i en litt annen retning med Fallout 76. Serien får en online-del, og historien satt til West Virginia funker som en forhistorie til hele serien.

HQ

Ødeleggelsesmesteren Rico Rodriguez gjør comeback i Just Cause 4, et av tre spill Avalanche Studios hadde å by på på årets messe (de andre to er Rage 2 og Generation Zero).

HQ

Dette var ikke det beste året for racingspill på E3, men heldigvis reddet Microsoft dagen med å kunngjøre Forza Horizon 4, som har dynamiske årstider og er satt til Storbritannia.

HQ

Finnes det et mer mystisk og forvirrende spill enn dette? Tvilsomt, og det er akkurat sånn Hideo Kojima liker det. Se traileren og trekk dine egne konklusjoner om Death Stranding.

HQ

Microsoft avduket noe til alle de store franchisene sine, og blant dem finner vi vårt aller første glimt av Gears 5, som dukket opp til mye hyling og skriking etter at de hadde kunngjort to andre Gears-spill.

HQ

Det var ikke spesielt mye vi fikk se av Doom Eternal, men det var nok. Helvete på jord? Ja takk!

HQ

FromSoftware overrasket mange med kunngjøringen av Sekiro: Shadows Die Twice, og som du kan se ut ifra traileren er det et spill som er fjernt fra Souls-serien deres.

HQ

Et av de første spillene vi fikk se på E3 var Anthem, som var ett av veldig få høydepunkt på EA sine pressekonferanse. Men, det nye spillet til Bioware ser ganske awesome ut.

HQ

Assassin's Creed Odyssey tar serien enda lenger tilbake i tid, til da bystatene Athen og Sparta røk i tottene på hverandre. Gjør deg klar til å sparke en masse folk av klipper mens du brøler "THIS IS SPARTAAAAAAA!!!" i Ubisofts nyeste historiske eventyr.

HQ

Nintendo sin presentasjon var en smule underveldende, med mindre du er ihuga Smash-fan, for da var den ganske fullstappet av gøye nyheter.

HQ

Capcom er igjen tilbake for å skremme vettet av oss. Den gangen med en fullstendig overhalet utgave av Resident Evil 2. Yay!

HQ

Og til slutt, den obligatoriske Skyrim-traileren. Godt jobba, Bethesda!

Er det noen trailere du føler burde vært med på lista? Legg igjen en kommentar, da vel!Loading next content