Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles 2

Her er vinneren av Xenoblade Chronicles 2-konkurransen

Pokker ta fantasien til danskene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I desember avholdt vi altså en stor Xenoblade Chronicles 2-konkurranse for å feire spillets lansering på Nintendo Switch. Vi prøvde så godt vi kunne å overtale Nintendo til å gi oss en premie til hvert land, men etter litt frem og tilbake måtte vi nøye oss med en ensom premie. Da sier det seg selv at det ble noen heftige diskusjoner med flere "norske, svensken og dansken"-vitser og Piirka-etterligninger, noe som til slutt endte opp med at vi fant en dansk vinner.

Vinner ble dermed Greaseball. Vedkommende hadde følgende svar:

"Spørsmål 1: Hva ser du mest frem til i Xenoblade Chronicles 2?

Glæder mig til at se mere af den mærkelige verden fra det første spil, eller en der ligger sig tæt op af, Og så det anderledes kampsystem. Var en fornøjelse af spille det første spil på den gamle Wii

Spørsmål 2. I Xenoblade Chronicles 2 støter du på flere faksjoner som Kingdom of Uraya, Empire of Mor Ardain og Indoline Praetorium. Hvis du fikk lage ditt eget kongerike i spillverdenen, hva hadde du kalt det og hvordan hadde det sett ut?

Kingdom above the clouds.

Et land sat på en flyvende ø der bevæger tilfældigt rundt alt efter vinden. Befinder sig altid over skyerne. Med en meget stærk luftstyrke. Finder sig ikke i at andre kommer til landet uden først at havde givet besked. Meget territorialt sted."

Vi takker for alle de flotte svarene deres, og håper dere er like gode neste gang. Nå skylder danskene oss en tjeneste, så vi har en fordel neste konkurranse.

Xenoblade Chronicles 2

Relaterte tekster

6
Xenoblade Chronicles 2Score

Xenoblade Chronicles 2

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Oppfølgeren til Xenoblade Chronicles er her, og skal være større og bedre enn noen gang

2
Monolith vil lage flere Xenoblade-spill

Monolith vil lage flere Xenoblade-spill

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Xenoblade Chronicles 2 kom ut i desember i fjor til Nintendo Switch, og nå virker det som det ikke blir siste spill i serien, da Reddit (via den originale japanske...Loading next content