Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding Director's Cut

Hideo Kojima er sterkt involvert i Death Stranding-filmen

Men han blir ikke regissøren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi fikk vite at Death Stranding skal bli film var det fortsatt ikke bestemt hvem som skal regissere den, så mange håpet at Hideo Kojima selv ville ta på seg ansvaret. Dette blir ikke tilfellet.

Kojima-san bekrefter på Twitter at han ikke skal være Death Stranding-filmen sin regissør, men at han likevel er sterkt innvolvert ved å produsere, overvåke og planlegge det hele.

Slettes ingen dårlig nyhet når det nok betyr vi både får en film tro til Kojimas ønsker mens han selv får fokusere på Death Stranding 2, Xbox-prosjektet og mer.

Death Stranding Director's Cut

Relaterte tekster

4
Death Stranding Director's CutScore

Death Stranding Director's Cut

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at 2019s mest omdiskuterte spill nok ikke vil endre haternes meninger på PlayStation 5, men en forbedret presentasjon, bedre opplæring og litt mer variert gameplay kan hjelpe tvilerne.

0
Death Stranding er gratis på PC

Death Stranding er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har bare gått ni måneder siden den forbedrede utgaven av Death Stranding kom til PC, så Epic Games overrasket mange da de tilsynelatende ga bort denne på butikken sin...Loading next content