Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 2

Hitman 2 avsluttes med nytt om Hitman 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Danske IO Interactive har i kjent stil gjort en fremragende jobb med å stadig gi oss nytt innhold til Hitman 2 etter spillets lansering for et år siden, men nå er det på en måte slutt.

I den nyeste meldingen til fansen ramser de ikke bare opp alt som vil skje og skal komme til Hitman 2 denne måneden, men bekrefter også at den store oppdateringen som slippes 18. november blir spillets siste nevneverdige. Dette betyr at fra og med desember blir det i hovedsak bare snakk om nye kontrakter, reaktivering av gamle Elusive Targets og lignende. Heldigvis er det en spennende grunn til dette, for mot slutten av annonseringen skriver studioet følgende:

"In real terms, we're moving more and more of the HITMAN 2 team to join the next Hitman game, which is well underway."

Utviklerne av Hitman 2 vil altså flytte alt fokuset over til det nye Hitman-spillet vi hørte om i juli, så selv om vi vet de også jobber med en helt ny IP plasserer de ikke Agent 47 på pensjonatet av den grunn.

Hvordan håper du Hitman 3 blir?

Hitman 2

Relaterte tekster

5
Hitman 2Score

Hitman 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Agent 47 er tilbake etter en kort ferie, og han har ikke lært mange nye triks siden sist. Spørsmålet er bare om han trengte det eller ikke.

0
Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som nevnt er det ikke akkurat få spill som gjør noe spesielt for å markere Halloween i disse dager, men i kjent stil har danskene i IO Interactive tenkt å gjøre ting litt...

0
Hitman 2 drar til New York i dag

Hitman 2 drar til New York i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I april kunne IO Interactive gi oss nærmere detaljer om de kommende utvidelsene til Hitman 2. Da fikk vi blant annet at spillets første nye område ville ta oss til en...Loading next content