Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 2

Hitman 2 byr på snøballkrig og mer i ny event

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som det er snø mange steder er det mange utviklere som har bestemt seg for å få snøen til å falle i spillene sine også, og IO Interactive har tenkt å være med på moroa i kjent stil.

En ny oppdatering har nemlig kommet til Hitman 2, og den markerer blant annet starten på Snow Festival-eventen. Alle som eier Legacy-pakken kan hoppe inn i et snøfylt Hokkaido allerede nå i håp om å drepe målet med en snøball eller hva det måtte være. Ved å gjøre dette vil du også tjene deg opp Snow Master Challenge-poeng og dermed få tilgang til en ishakke og et vinterantrekk. Dere som ikke eier Legacy-pakken trenger ikke å frykte heller, for dere vil få tilgang til alt dette fra og med i morgen helt gratis fram til den 12. februar.

I morgen kan også dere som eier spillets "Expansion Pass" glede dere til å få de første godene for pengene. Da slippes det som enkelt nok kalles Winter Sports Pack, noe som betyr et nytt kostyme, en ishakke, en klatresele som fungerer på samme måte som fibertråden, et arktisk skrin du kan gjemme våpen i og en snøball du vel kan tenke deg til nytten av.

Oppdateringen gir oss også mulighet til å gjøre teksten større og en rekke andre forbedringer du kan lese mer om her.

Hitman 2
Hitman 2

Relaterte tekster

5
Hitman 2Score

Hitman 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Agent 47 er tilbake etter en kort ferie, og han har ikke lært mange nye triks siden sist. Spørsmålet er bare om han trengte det eller ikke.

0
Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som nevnt er det ikke akkurat få spill som gjør noe spesielt for å markere Halloween i disse dager, men i kjent stil har danskene i IO Interactive tenkt å gjøre ting litt...

0
Hitman 2 drar til New York i dag

Hitman 2 drar til New York i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I april kunne IO Interactive gi oss nærmere detaljer om de kommende utvidelsene til Hitman 2. Da fikk vi blant annet at spillets første nye område ville ta oss til en...Loading next content