Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 2

Hitman 2 drar til Maldivene i nytt oppdrag på tirsdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Allerede i april kunne IO Interactive offentliggjøre fremtidsplanene de hadde for Hitman 2. Der fikk vi blant annet se at en ny bane ville ta oss til et øyparadis i høst. I dag har vi fått mye mer informasjon om hvorfor Agent 47 drar til slike trakter.

Som utviklerne fortalte tidligere denne måneden er det altså Maldivene som vil området for det neste oppdraget i Hitman 2. Kartet vil bli tilgjengelig for alle med et Expansion Pass den 24. september, altså på tirsdag. Agent 47 er her selvsagt ikke på ferie, men for å drepe tre slemminger som har sett såpass mange 007-filmer at de har dannet sitt eget, onde øyparadis. Som en belønning for å ødelegge ferien til disse vil du i kjent stil få fire nye gjenstander, en ny forkledning og nye Achievements/Trophies. Du vil også se noe helt nytt, for vinneren av Hitman Sniper Assassin-konkurransen vil få være med her, og jeg tviler på at danskene bare lar vedkommende være en taus person i mengden.

HQ
Hitman 2
Hitman 2Hitman 2Hitman 2

Relaterte tekster

Hitman 2Score

Hitman 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Agent 47 er tilbake etter en kort ferie, og han har ikke lært mange nye triks siden sist. Spørsmålet er bare om han trengte det eller ikke.

Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som nevnt er det ikke akkurat få spill som gjør noe spesielt for å markere Halloween i disse dager, men i kjent stil har danskene i IO Interactive tenkt å gjøre ting litt...

Hitman 2 drar til New York i dag

Hitman 2 drar til New York i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I april kunne IO Interactive gi oss nærmere detaljer om de kommende utvidelsene til Hitman 2. Da fikk vi blant annet at spillets første nye område ville ta oss til en...Loading next content