Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 2

Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som nevnt er det ikke akkurat få spill som gjør noe spesielt for å markere Halloween i disse dager, men i kjent stil har danskene i IO Interactive tenkt å gjøre ting litt annerledes.

Nå har de nemlig gitt oss en trailer som gir noen glimt av hva vi har i vente når Hitman 2s Halloween-oppdatering slippes i morgen, og det kan virke som om litt av seriens velkjente humor faktisk har blitt byttet ut med skikkelig skrekk. Med en Agent 47 ikledd en svart frakk og et gresskarhode, et Hawke's Bay som har fått en real makeover med en gravplass og skjeletter, samt nye belønninger i form av en våtdrakt og Bat-shuriken er det virkelig bare å glede seg. Du trenger ikke å eie Hitman 2 engang, for siden alt dette foregår i Hawke's Bay trenger du bare den gratis Starter Pack-delen for å være med på moroa. På toppen av det hele trenger du ikke å frykte at muligheten til å virkelig skremme folk som Agent 47 forsvinner med det første heller. Det nye oppdraget vil nemlig forbli en permanent del av spillet selv etter at årets Halloween er over.

HQ

Relaterte tekster

5
Hitman 2Score

Hitman 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Agent 47 er tilbake etter en kort ferie, og han har ikke lært mange nye triks siden sist. Spørsmålet er bare om han trengte det eller ikke.

0
Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som nevnt er det ikke akkurat få spill som gjør noe spesielt for å markere Halloween i disse dager, men i kjent stil har danskene i IO Interactive tenkt å gjøre ting litt...

0
Hitman 2 drar til New York i dag

Hitman 2 drar til New York i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I april kunne IO Interactive gi oss nærmere detaljer om de kommende utvidelsene til Hitman 2. Da fikk vi blant annet at spillets første nye område ville ta oss til en...Loading next content