Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 2

Hitman 2 sin første bane er nå gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

IO Interactive valgte å gå vekk fra episodebaserte lanseringer med Hitman 2, men det betyr ikke at danskene har tenkt å slutte med å være gavmilde.

De kan nemlig fortelle at studioet vil følge den samme oppskriften som Hitman ved å nå gi oss det første oppdraget i Hitman 2 helt gratis. Dermed vil du få mulighet til å leke deg med hovedmålet og de stakkers personene som er uheldige nok til å være i og rundt det toppmoderne strandhuset i New Zealand. Selv om dette er spillets minste oppdraget brukte jeg noen timer på å gjøre alt der, så her får du en god del underholdning uten å betale en eneste krone.

HQ
Hitman 2

Relaterte tekster

5
Hitman 2Score

Hitman 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Agent 47 er tilbake etter en kort ferie, og han har ikke lært mange nye triks siden sist. Spørsmålet er bare om han trengte det eller ikke.

0
Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som nevnt er det ikke akkurat få spill som gjør noe spesielt for å markere Halloween i disse dager, men i kjent stil har danskene i IO Interactive tenkt å gjøre ting litt...

0
Hitman 2 drar til New York i dag

Hitman 2 drar til New York i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I april kunne IO Interactive gi oss nærmere detaljer om de kommende utvidelsene til Hitman 2. Da fikk vi blant annet at spillets første nye område ville ta oss til en...Loading next content