Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
WWE 2K23

Hogwarts Legacy har omsider gitt fra seg topplassen på de britiske salgslistene

WWE 2K23 har toppet listene denne uken.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hogwarts Legacy har sittet stolt på toppen av de britiske salgslistene i flere uker nå, men det ser ut til at den epoken er over ettersom WWE 2K23 har tatt topplasseringen.

Som GamesIndustry.biz rapporterer, har Hogwarts Legacy ikke sklidd langt i det hele tatt, da det bare har blitt presset ned til andreplass. Denne uken markerer en nedgang på 24% for trollmannseventyret når det gjelder salg fra uke til uke.

WWE 2K23s første salg var faktisk 26% mindre enn forgjengeren når man ser på fysiske eksemplarer, men det er sannsynlig at WWE 2K22 dro nytte av å være det første spillet i serien for fans. Under Hogwarts Legacy er FIFA 23 plassert på nr.3, mens Mario Kart 8 Deluxe og Metroid Prime Remastered utgjør resten av topp 5.

WWE 2K23

Relaterte tekster

0
WWE 2K23Score

WWE 2K23

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Tightsen er på, brystmusklene er oljet, ringtauene strammes og nå kan shenanigans begynne. Johan har fått tilbud om å bryte i en WWE 2K-serie som virkelig er tilbake i bransjen...Loading next content