Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Hoirzon Forbidden West skal samle alt i ny utgave

Den vil sannsynligvis inneholde spillet og Burning Shores-utvidelsen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Horizon Forbidden West kan snart få en komplett utgave, som sannsynligvis vil inneholde hovedspillet og Burning Shores i én og samme pakke.

Som oppdaget av ResetEra, er det funnet en ny vurdering i Singapore for Horizon Forbidden West Complete Edition. Det spekuleres også i om denne versjonen av spillet kan komme til PC og PS5.

Det er sannsynlig at denne pakken vil bli annonsert snart, men inntil da må du som alltid ta alt som ikke er offisielt bekreftet med en klype salt, slik at du ikke får for store forhåpninger. Hvis du i mellomtiden er på utkikk etter mer Horizon-innhold, kan du se om Forbidden West eller utvidelsen er verdt tiden din ved å lese anmeldelsene våre her og her.

Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden West - Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West - Burning Shores

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aloys historie ser bedre ut enn noensinne og forbedrer noen aspekter av grunnspillet, men mangler fortsatt det spesielle som ville stoppet det fra å forsvinne inn i skyggen av kommende spill.

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content