LIVE
HQ
logo hd live | MultiVersus
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Hollow Knight: Silksong

   Hollow Knight: Silksong har nå en egen Xbox Store-side

   Men er en lanseringsdato nær?

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Ikke ta av deg den fargerike parykken og klovnenesen ennå, for vi har fortsatt ingen utgivelsesdato for Hollow Knight: Silksong. Oppfølgeren til Hollow Knight ble annonsert i februar 2019, og siden da har vi bare sett en trailer på Xbox & Bethesda Showcase 2022, en forsinkelse og et par korte oppdateringer fra studioet om at det "fortsatt er under utvikling". Selv om dette aldri dempet håpet, dempet det forventningene til spillet.

   Men det kan endre seg veldig raskt nå. Xbox og Team Cherry har opprettet en Xbox-butikkside for Hollow Knight: Silksong. Som du kan se, gir den ikke mer informasjon enn det vi allerede vet. Ingen utgivelsesdato, ingen filstørrelse, ingen nye skjermbilder. Men for fans av Hollow Knight og denne fortsettelsen av historien med Hornet er det som å se land etter en måned til sjøs.

   Nå som vi er godt inne i våren, er sesongen for store begivenheter rett rundt hjørnet, så vi utelukker ikke at 2024 blir året da Silksong endelig ser dagens lys.

   Hollow Knight: Silksong

   Relaterte tekster   Loading next content