Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Homeworld 3

Homeworld 3 utsatt til februar 2024

Etter å egentlig skulle lanseres i "første halvdel av 2023", så her får vi Suicide Squad: Kill the Justice League-flashback.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har ikke hørt mye fra utviklerne hos Blackbird Interactive eller utgiverne hos Gearbox siden en ny forsinkelse utsatte lanseringen av Homeworld 3 til "første halvdel av 2023", så strategifans har enten ventet på en snarlig lansering eller en ny forsinkelse. Sistnevnte er det som har blitt virkelighet, og det er enda verre enn du tror.

Blackbird bekrefter at Homeworld 3 er forsinket til februar 2024. Det stemmer. Spillet som skulle lanseres innen fem uker blir utsatt åtte måneder. Da er det ganske passende at Homeworld 3 nå lanseres samme måned som Suicide Squad: Kill the Justice League, et annet spill som fikk en lang utsettelse like før planlagt lansering.

Homeworld 3

Relaterte tekster

0
Se mer gameplay fra Homeworld 3

Se mer gameplay fra Homeworld 3

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Under Gamescom fikk vi endelig servert gameplay fra det kommende Homeworld 3, og man kan trygt si at det ser ganske fint ut, i hvert fall visuelt. Men nå har vi fått en...

1
Homeworld 3 annonsert

Homeworld 3 annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

THQ Nordic fikk ikke med seg alt da THQ ble slått konkurs, for Gearbox fikk blant annet rettighetene til Homeworld-franchisen. Denne har de brukt til å lage remastere og...Loading next content