Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Horvy har gått til Immortals

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esports-selskapet Immortals kan nå offisielt fortelle at de har signert en ny spiller til Counter-Strike: Global Offensive-laget sitt, og hvem det er vil ikke overraske dere som har fulgt med på spekulasjonene.

Det er nemlig João "Horvy" Horvath som nå flytter til Los Angeles. Grunnen til at ryktene starter var at nittenåringen allerede har vært på flere prøvespillkamper, intervjuer og forhandlinger de siste ukene, og nå har altså Immortals funnet han god nok til å bli en "Support/Secondary AWPer" sammen med Steel og Boltz.

Samtidig kan de fortelle at det fortsatt er flere som er på prøvespill, så "Horvy" er kanskje ikke den eneste nysigneringen de skaffer seg de kommende ukene.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Immortals

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content