Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Høstens heteste spill

Glem bærplukking, elgjakt og innsamling av ved. Det viktigste å gjøre på høsten, er på planlegge hvordan man skal komme gjennom alle storspillene!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om mange lovende spill har blitt flyttet frem til neste år, eksempelvis Uncharted 4: A Thief's End, The Division og Mirror's Edge Catalyst, ligger spillhøsten 2015 an til å bli sterk. Vi har allerede fått det mektige Metal Gear Soild V: The Phantom Pain, og innen kalenderen vipper over til 2016 kommer både årets innsalg i faste serier som Call of Duty og Asassin's Creed, samt en andre rekke spennende titler. Her er vårt topp 12-liste for høsten 2015.

Høstens heteste spill

12 - Uncharted: The Nathan Drake Collection
Plattform: PS4 | Utvikler: Bluepoint Games / Naughty Dog | Slippes: 9. oktober

Det neste kapitlet i Nathan Drakes actionfylte liv får vi ikke oppleve før i mars til neste år, men hans tidligere eventyr er naturligvis tilgjengelige. Faktisk er de underveis i oppgradert form til Playstation 4, til glede for både Uncharted-veteranen og nybegynnere. Det er en grunn til at serien har blitt så populær som den er, og med moderne HD-grafikk i ryggsekken tipper vi Drake vil sjarmere oss enda mer enn han gjorde i originalspillene.

Dette er en annonse:
Høstens heteste spill

11 - Rainbow Six: Siege
Plattform: PC, PS4, XOne | Utvikler: Ubisoft | Slippes: 1. desember

Ubisoft satte strek over spillet som skulle bli Rainbow Six: Patriots, og startet heller på et helt nytt prosjekt fra bunnen av. Valget falt på et actionspill der terrorister kjemper mot spesialagenter, og uansett hvilken side man står på er samarbeid alfa omega. Å ha noen som dekker ryggen din har faktisk aldri vært viktigere, da både vegger og tak kan blåses bort på et blunk med de riktige våpnene. Dette ligger an til å bli herlig nervepirrende saker.

Høstens heteste spill
Dette er en annonse:

10 - Hitman
Plattform: PC, PS4, XOne | Utvikler: IO Interactive | Slippes: 2016

Det har gått litt opp og ned for hovedserien til danske IO Interactive, men det forrige spillet, Hitman: Absolution fikk jevnt over gode kritikker. Med det neste kapitler, som kun heter Hitman og ingenting annet, bygger de videre på denne oppskriften, samtidig som de endrer strukturen til serien. Det er nemlig bare den første delen av spillet som kommer i starten av desember, og deretter skal mer innhold fylles på jevnlig etter lanseringen. Uansett er det snakk om livet som en proff snikmorder, der du selv bestemmer metodene som skal tas i bruk.

NB! Dette spillet er nå utsatt til neste år.

Høstens heteste spill

9 - Need for Speed
Plattform: PC, PS4, XOne | Utvikler: Ghost Games | Slippes: 5. november (PC 2016)

Etter lange tider som en serie med årlige utgivelser, tok Need for Speed seg en pause i fjor. Svenske Ghost Games har med andre ord hatt dobbelt så langt tid på å starte serien på nytt, og det ser ut som dagene har blitt brukt godt. Nye Need for Speed skal etter sigende være en tøffere og mer omfattende opplevelse enn noen gang før, uavhengig av om du går for livsfarlige hastigheter, flukt fra purken, kjøring med stil eller styling av biler. Vi har tenkt til å gjøre litt av alt sammen. Nei vent, mye av alt sammen!

Høstens heteste spill

8 - Guitar Hero Live / Rock Band 4
Plattform: PS4, XOne | Utvikler: Freestyle Games / Harmonix | Slippes: 20. oktober / 6. oktober

Musikkspillene gikk som en landeplage tidligere på 2000-tallet, før folk plutselig ble mette og sjangeren nærmest forsvant over natten. Med de nye konsollene på plass har imidlertid både Freestyle Games (Guitar Hero Live) og Harmonix (Rock Band 4) bestemt seg for å plukke opp plastinstrumentene, og begge mener de har funnet den hemmelige ingrediensen for å finne opp kruttet på nytt. Vi ser frem mot en skikkelig rockeduell i oktober!

Høstens heteste spill

7 - Xenoblade Chronicles X
Plattform: Wii U | Utvikler: Monolith Soft. | Slippes: 4. desember

Når man snakker rollespill til Wii tar det sjelden lang tid før noen trekker frem Xenoblade Chronicles. Spillet står som et symbol på hvordan slike spill skal gjøres, og målsetningen til Monolith Soft. er selvsagt og gjenta suksessen med Xenoblade Chronicles X til Wii U. Denne gangen får vi en gigantisk, åpen verden å utforske. På en ukjent planet. Fra førersetet til digre roboter som kan fly!

Høstens heteste spill

6 - Starcraft II: Legacy of the Void
Plattform: PC, Mac | Utvikler: Blizzard Entertainment | Slippes: 10. november

De har som alltid tatt seg god tid, Blizzard Entertainment, for å sikre at det siste spillet i Starcraft II-trilogien lever opp til den skyhøye standarden de har satt for seg selv og alle andre som vil lage strategispill i sanntid. Ved siden av en storslått historiedel knyttet til Protoss-rasen, lover naturligvis utviklerne forbedringer til flerspilleren. Kjenner vi dem rett kommer dette til å bli spillet alle andre i sjangeren sammenlignes med de neste årene, og en favoritt i esporten.

Høstens heteste spill

5 - Rise of the Tomb Raider
Plattform: XOne, PC, PS4 | Utvikler: Crystal Dynamics | Slippes: 13. nov (PC 2016, PS4 TBA)

Det er fortsatt et sårt tema for mange at Rise of the Tomb Raider i første omgang slippes kun til Xbox One og Xbox 360 (PC-versjonen kommer dog allerede i første halvdel av 2016). Dette er naturligvis et tegn på hvor stor og elsket serien er, og hvor mange som venter spent på fortsettelsen av legenden om Lara Croft. Den ble startet på nytt med Tomb Raider i 2013, og alt vi har sett så langt vitner om et spill som opprettholder den formidable kvaliteten.

Høstens heteste spill

4 - Halo 5: Guardians
Plattform: XOne | Utvikler: 343 Industries | Slippes: 27. oktober

Folk som virkelig elsker Halo, altså de som har vært litt lunkne til spillene som har kommet de siste par årene, er i fyr og flamme over Halo 5: Guardians. Det virker med andre ord som om utviklerne hos 343 Industries kan lykkes i målsetningen om et Halo som har alle de gode kvalitetene fra seriens barndom, samtidig som alt tas til et nytt nivå. Historiedelen er bygget for å kunne spilles i lag på fire hele veien gjennom, og man skal både få innta støvlene til legenden Master Chief, og en annen spartaner-råtass kalt Locke.

Høstens heteste spill

3 - Just Cause 3
Plattform: PC, PS4, XOne | Utvikler: Avalanche Studios | Slippes: 1.desember

Just Cause 2 hadde ikke en fremragende historie eller glimrende skuespill. Samtidig bød det på en av de mest underholdende sandkassene vi noen gang har sett, med et premiss om at alt kunne sprenges og at alt var lov. Da de startet jobben med oppfølgeren bestemte Avalanche seg for å ta utgangspunkt i overdrevne actionsfilmer, og deretter skru galskapen, intensiteten og eksplosjonene opp så langt konsollene klarte å takle. Å rase gjennom luften med wingsuit, mens eksplosjonene danser rundt ørene dine, ser mildt sagt konge ut!

Høstens heteste spill

2 - Star Wars Battlefront
Plattform: PC, PS4, XOne | Utvikler: DICE | Slippes: 17. november

Ventetiden har vært farlig lang, men til slutt ble det endelig annonsert. Den 17. november, noen uker før den nye filmen, blir omsider Star Wars Battlefront lansert, med all sin nostalgiske Star Wars-prakt. Bare lydbildet er nok til å gi fansen vann i munn, og bak spakene står det rutinerte Battlefield-studioet Dice. Hvor mange timer vi kommer til å bruke på dette, tør vi ikke tenke på engang.

Høstens heteste spill

1 - Fallout 4
Plattform: PC, PS4, XOne | Utvikler: Bethesda Softworks | Slippes: 10. november

Før Fallout 4 i det hele tatt var offisielt, hadde en rekke falske annonseringer rukket å sette internett i fyr og flamme. Jeg tror vi med trygghet kan slå fast at dette er det mest etterlengtede rollespillet noen sinnne, og teamet hos Bethesda er selvsikre på at de har overgått både New Vegas, Skyrim og alt annet de har sluppet før. Lite å si på ambisjonsnivået, men er det noen som kan klare det, må det jo være dem!

Hvilke spill ser DU mest frem til i år? Hva mangler på listen vår?Loading next content