Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged

Hot Wheels Unleashed 2-moduser introduseres i ny trailer

Racingoppfølgeren kommer neste måned til PC og konsoller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hot Wheels Unleashed ble en stor hit da det kom for to år siden, og nå er Milestone tilbake med oppfølgeren Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged. Denne gangen har de satset på mer av det vi allerede elsket, men de har også lagt til flere nye og interessante moduser.

En av dem er Elimination, der den siste spilleren i hvert løp blir eliminert til det er en vinner. Et konsept med overlevelsestema som høres lett å forstå og veldig spennende ut. En annen ny modus er Drift Master hvor man både konkurrerer og får poeng for drifting, noe som også ser morsomt ut.

Fem nye moduser er lovet denne gangen, og du kan få en god titt på dem med masse gameplay i en ny trailer, som du kan se nedenfor. Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged lanseres til PC, PlayStation, Switch og Xbox 19. oktober.

HQ
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged

Relaterte teksterLoading next content