Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hot Wheels Unleashed

Hot Wheels Unleashed har blitt Milestones mest suksessfulle spill noensinne

Med to millioner solgte eksemplarer og åtte millioner spillere vet folk at livet ikke er det samme uten flammer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mattel og Mlilestone har annonsert at Hot Wheels Unleashed har vokst til å bli racingutviklerens mest suksessfulle spill noensinne. Som nevnt i en ny pressemelding har spillet solgt to millioner eksemplarer, men faktisk blitt spilt av hele åtte millioner spillere som totalt har tilbragt over 930 års med det.

"Hot Wheels har en av de mest engasjerte og lidenskapelige fanbasene av noe merke i verden", sier Milestone-lederen Luisa Bixio. "Vi er beæret over at Mattel stolte på at vi ville bringe merkevaren til liv i Hot Wheels Unleashed, og så fornøyd med hvordan forbrukerne har reagert."

For å legge til dette har Milestone avslørt at bilen de fleste spillere pleier å bruke er Twin Mill 2021, og at det er over 1,3 millioner brukergenerert ting i spillet.

Har du spilt arkaderacingspillet, og hva synes du eventuelt?

Hot Wheels Unleashed

Relaterte teksterLoading next content