Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Vanguard

Hvordan blir historiemodusen i Call of Duty: Vanguard laget?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Historietraileren til Call of Duty: Vanguard ble offentliggjort i går, og den viser frem noen av personene, områdene og øyeblikkene vi skal få kose oss med fra og med den 5. november. Har du lyst å vite enda mer vil dagens video hjelpe.

Sledgehammer og kompani har gitt oss en sju minutter lang video hvor de går nærmere inn på hva historien i Call of Duty: Vanguard går ut på, hvem de ulike hovedpersonene er og hvem de er inspirert av, hvor mye arbeid som legges i franchisens prisvinnende lyddesign, spillets valg av visuelle stil og hvordan en meget variert forfattergruppe visstnok skal skape troverdige og særegne karakterer.

HQ
Call of Duty: Vanguard

Relaterte tekster

4
Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aldeles nydelig grafikk, lyd og musikk blander seg sammen med en grei historie, gigantisk multiplayer og artig Zombies for å forhindre at årets spill ikke føles som om kua er melket helt tørr.Loading next content