Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Odyssey

Hvorfor snakker Nintendo plutselig om Super Mario Odyssey?

Switch-brukere fikk en e-post i dag der Nintendo plutselig hypet et nesten seks år gammelt eventyr.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange av oss ble virkelig overrasket da vi åpnet e-posten vår og la merke til at det var en fra Nintendo. Selv om dette ikke er helt uvanlig, handler det vanligvis om nye spill og forskjellige kampanjer. Dette handlet derimot om et spill utgitt tilbake i 2017 - Super Mario Odyssey.

I emnefeltet skrev Nintendo "Super Mario Odyssey - Husker du sist du spilte den?", samtidig som han la til "Kanskje det er verdt å hoppe ombord på The Odyssey en gang til og ta turen igjen". Det er sannsynligvis bare relatert til det faktum at The Super Mario Bros Movie har premiere i april, og Nintendo vil ha noen synergieffekter og minne folk om at det egentlig bare er ett eksklusivt 3D Super Mario-eventyr tilgjengelig for Switch.

Når det er sagt, kan det også være at Nintendo har noe planlagt, enten DLC for spillet (Mario Kart 8 Deluxe fikk DLC, husker du?) eller til og med et helt nytt eventyr. Selv om det sannsynligvis er mer rimelig å tro at Nintendo ville redde et nytt Mario-eventyr til deres neste konsoll, vil vi fortsatt gjerne vite hvorfor du tror Nintendo plutselig bestemte seg for at det er på tide å snakke om en tittel som har sitt 6-årsjubileum i år?

Oh, og kan du fortelle oss hva du synes om Super Mario Odyssey også.

Super Mario Odyssey
Nintendo spør oss plutselig om våre Super Mario Odyssey-reiser ... mistenksom!

Relaterte tekster

Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har tatt på seg olabuksen, den rød genseren og hatten, de hvite hanskene, og løsbarten for anledningen. Var det verdt strevet eller er ikke Mario det samme lenger?Loading next content