Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hyper Light Drifter

Hyper Light Drifter får 60 fps på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gjengen bak Hyper Light Drifter har som vi kan lese i spillets Steam-oppdateringer jobbet som om det stod om live de siste månedene.

Spillet har nå en modus som kjører i 60 bilder i sekundet, altså i stedet for 30 bilder som var standarden tidligere. Videre har modusene "Brass Rush" og "Newcomer" blitt lagt til. Disse beskrives på følgende måte:

"Boss Rush + Newcomer
As no small aside, in addition to the frame rate boost, we have a Boss Rush mode with new achievements! It can be unlocked after you beat the game in the standard mode.

We also have a "Newcomer" mode for folks looking for a less intense challenge. It will have a limited set of achievements in it, so players will have to beat the game on the standard mode in order to get everything."

Utviklerne i Heart Machine sier at dette ikke har vært en enkel oppgave. De forteller at de har gått gjennom 115 000 linjer med kode for å justere timingen manuelt, samtidig som de har måttet ta seg av en haug med problemer som oppstod underveis. Forhåpentligvis er det et optimalisert produkt du nå kan spille på PC.

Hyper Light Drifter

Relaterte tekster

1
Hyper Light DrifterScore

Hyper Light Drifter

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Et av årets desidert beste indiespill har ankommet konsoll, og den lekre grafikken til Hyper Light Drifter tar seg minst like bra ut på storskjermen...

0
Hyper Light Drifter får 60 fps på PC

Hyper Light Drifter får 60 fps på PC

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gjengen bak Hyper Light Drifter har som vi kan lese i spillets Steam-oppdateringer jobbet som om det stod om live de siste månedene. Spillet har nå en modus som kjører i...Loading next content