Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Oninaki

I am Setsuna/Lost Sphear-skaperne avslører Oninaki

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lost Sphear klarte ikke helt å leve opp til den relativt gode starten Tokyo RPG Factory fikk med I am Setsuna, men utviklerne håper at alle gode ting er tre.

Studioet har nemlig gitt oss en trailer som avslører at de jobber med et nytt actionrollespill kalt Oninaki til PC, PlayStation 4 og Nintendo Switch. Noe av det spesielle i dette spillet er at figurene kan reise mellom de levende og de dødes verden. Slikt kommer godt med når jobbet vår er å sikre at de døde kan gjenfødes på ny, fremfor å bare befinne seg i det som kalles Beyond til evig tid. Hvordan sluttresultatet blir får vi vite når spillet lanseres en gang i sommer, for den perioden er jo ikke full nok fra før.

HQ
Oninaki

Relaterte tekster

0
OninakiScore

Oninaki

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Tokyo RPG Factory er klare med sitt tredje spill på tre år, men selv med skaperen av Chrono Trigger som en av produsentene blir dette en gjentakende og kjedelig affære.

0
Oninaki kommer i august

Oninaki kommer i august

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med tanke på mottakelsen I am Setsuna og Lost Sphear fikk er det litt vrient å si om Tokyo RPG Factory alltid leverer kvalitet, noe som gjør at flere ble usikre da Square...Loading next content