Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Iconoclasts

Iconoclasts avslørt til Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Joakim Sandberg ble et nytt prakteksempel på at spill kan være utrolig bra selv når de er laget av bare én person da han endelig ble ferdig med Iconoclasts i 2018. Dette var det bare PC, PS4, PS Vita og Nintendo Switch-eiere som fikk erfare den gang, men nå har tiden tydeligvis kommet for Xbox One-spillere også.

Iconoclasts har nemlig plutselig dukket opp på Microsoft Store, og oppføringen avslører at vi ikke trenger å vente lenge på den nye utgaven heller. Lanseringsdatoen skal være den 23. januar, og toppen av kransekraken er at spillet blir en del av Xbox Play Anywhere nøyaktig to år etter den originale lanseringen. Nå gjenstår det bare å vente på offentliggjøringen for å høre om Xbox One X-eiere kan se frem til bedre grafikk eller noe.

Iconoclasts

Relaterte tekster

1
IconoclastsScore

Iconoclasts

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Etter mer enn syv års arbeid lanseres enmannsprosjektet Iconoclasts endelig i morgen. Tiden er kommet for å redde verden ved hjelp av en skiftenøkkel.

0
Iconoclasts avslørt til Xbox One

Iconoclasts avslørt til Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Joakim Sandberg ble et nytt prakteksempel på at spill kan være utrolig bra selv når de er laget av bare én person da han endelig ble ferdig med Iconoclasts i 2018. Dette...

0
Iconoclasts kommer til Switch

Iconoclasts kommer til Switch

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Om en uke kommer spillet til Joakim Sandberg, Iconoclasts, til Switch. Ifølge NintendoEverything har spillets japanske utgiver bekreftet at lanseringsdatoen er 2. august....Loading next content