Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Iconoclasts

Iconoclasts kommer til Switch

Det sjarmerende enmannsprosjektet tar turen til Nintendos hybridkonsoll.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om en uke kommer spillet til Joakim Sandberg, Iconoclasts, til Switch. Ifølge NintendoEverything har spillets japanske utgiver bekreftet at lanseringsdatoen er 2. august.

Vi vet ikke om spillet kommer til å dukke opp i en eShop nær oss, men vi krysser fingrene for det. Switch-versjonen kommer med en boss rush-modus og "a difficulty that lets you get past harder challenges without dying," ifølge Sandberg.

Spillet handler om en mekaniker som heter Robin, som gjør opprør mot et megaselskap kalt One Concern, og mot lederne av dette selskapet, Mother og Him. Ingar synes ganske godt om spillet da han fikk prøve det helt tilbake i januar, og du kan lese anmeldelsen hans her.

Er dette et spill du kommer til å skaffe deg til Switch?

HQ
Iconoclasts

Relaterte tekster

1
IconoclastsScore

Iconoclasts

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Etter mer enn syv års arbeid lanseres enmannsprosjektet Iconoclasts endelig i morgen. Tiden er kommet for å redde verden ved hjelp av en skiftenøkkel.

0
Iconoclasts avslørt til Xbox One

Iconoclasts avslørt til Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Joakim Sandberg ble et nytt prakteksempel på at spill kan være utrolig bra selv når de er laget av bare én person da han endelig ble ferdig med Iconoclasts i 2018. Dette...

0
Iconoclasts kommer til Switch

Iconoclasts kommer til Switch

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Om en uke kommer spillet til Joakim Sandberg, Iconoclasts, til Switch. Ifølge NintendoEverything har spillets japanske utgiver bekreftet at lanseringsdatoen er 2. august....Loading next content