Norsk
Gamereactor
lifestyle

IKEA utvider sin spillkolleksjon med 20 nye møbler

Brännboll-kolleksjonen er annonsert.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

IKEA lanserte for en stund siden en rekke produkter med fokus på gaming, og mange av dem hadde en stil og elementer som gjorde at de føltes litt klisjéaktige. Men IKEA har tydeligvis tatt lærdom av denne erfaringen, for nå har de annonsert en utvidelse av gamingsortimentet med den nye kolleksjonen Brännboll.

Kolleksjonen består av 20 artikler som skal "hjelpe gamere med å skape et komfortabelt og engasjerende oppsett når spillet er på - og passe godt inn i hjemmet når spillet er av."

Det omfatter ikke bare sittemøbler, men også oppbevaringsløsninger og tilbehør, og mange av dem er designet og bygget for å enkelt kunne flyttes rundt i huset og brukes i ulike rom. Når det er sagt, beskrives sittemøblene som kolleksjonens midtpunkt, og inkluderer en oppblåsbar stol, en spillstasjon, samt ekstra tilbehør som tepper, et teppe, en musematte, sidebord, veggmonterte skap og mye mer.

Philip Dilé, produktdesignutvikler hos IKEA, sier følgende om serien: "Med Brännboll omfavner vi ideen om at gaming er for alle og hører hjemme overalt i hjemmet. Det handler om å gjøre det enkelt for folk å skape rom som er tilpasset både spilling, opphold og alt derimellom. Vi håper at denne kolleksjonen vil oppmuntre venner og familier til å engasjere seg sammen og skape glede og samhørighet gjennom felles spillopplevelser."

Dette er en annonse:

Brännboll-kolleksjonen lanseres i september 2024.

IKEA utvider sin spillkolleksjon med 20 nye møbler


Loading next content