Norsk
Gamereactor
nyheter
Migration

Illumination har avduket sin neste animasjonsfilm

Migration lanseres senere i år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Animasjonsstudioet Illumination har nettopp sluppet nyeste verk, The Super Mario Bros. Movie. Med denne premieren bare så vidt i bøkene skulle man kanskje tro at nettopp det studioet som brakte Despicable Me, Minions, Sing, The Secret Life of Pets, og mer ville ta litt av en pause, men nei. Studioet har nå annonsert sitt neste prosjekt, og overraskende nok kommer dette senere i år.

Kjent som Migration er alt vi egentlig blir fortalt om denne filmen akkurat nå er at den følger en familie av ender som overbeviser sin overbeskyttende far om å dra på ferie. Bortsett fra også å vite at Benjamin Renner skal regissere og at Mike White (mannen bak The White Lotus og den kommende Despicable Me 4 - et annet Illumination-prosjekt som faktisk kommer i juli 2024) har skrevet manuset, da det ikke er klart hvem som skal utgjøre rollebesetningen foreløpig.

Vi har imidlertid en veldig kort trailer for filmen som avslører at Migration vil debutere på kino denne ferieperioden. Den 22. desember for å være nøyaktig.

HQ

Relaterte teksterLoading next content